50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Rat­ti­juop­po ry­säyt­ti läpi Raahen te­räs­teh­taan por­tis­ta ja kaahasi satasta teh­da­sa­lueel­la – oikeus tuo­mit­si yh­dys­kun­ta­pal­ve­luun

Oulun käräjäoikeus on antanut tuomion miehelle, joka kaahasi humalassa SSAB:n terästehtaan alueella Raahessa viime elokuussa.

2,8 promillen humalassa ollut mies rikkoi kiinni olleen portin ajamalla siitä autolla läpi. Tehdasalueella mies kaahasi satasta, vaikka alueella on viidenkympin tuntinopeusrajoitus.

Mies myönsi muut syytteet oikeudessa, mutta väitti nopeuden olleen alhaisempi. Todistajana kuultiin tehdasalueen vartijaa, joka kertoi vartijoiden ajaneen kaahailijan perässä ja tutkanneen auton nopeudeksi sata kilometriä tunnissa. Oikeus piti lausuntoa uskottavana.

Oikeus tuomitsi vuonna 1974 syntyneelle miehelle törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vahingonteosta viisi kuukautta vankeutta, minkä hän voi suorittaa 150 tunnin yhdyskuntapalveluna.

Oikeuden huhtikuussa antama tuomio on lainvoimainen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin