Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

Sit­ruk­set mais­tu­vat tam­mi­kuus­sa

Tammikuu on sitrushedelmien sesonkiaikaa. Satsumat ja klementiinit, sitruunat ja limet, appelsiinit ja greipit sekä hieman tuntemattomammat pomelot ja sweetiet tarjoavat enemmän tai vähemmän kirpakoita makuelämyksiä.

Halkaistu sitrus näyttää ihan auringolta ja niiden sesonki sattuu sopivasti aikaan, jolloin pöytään kaivataan C-vitamiinipitoista ja raikasta syötävää. C-vitamiinia pitäisi saada ravinnosta päivittäin. Se on antioksidantti eli se suojaa elimistön soluja hapettumiselta.