Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

So­siaa­li- ja ter­vey­den­huol­lon pal­ve­lu­ra­ken­ne uu­dis­tuu voi­mak­kaas­ti Poh­jois-Poh­jan­maal­la, ikä­neu­vo­la ja sel­viä­mi­sa­se­ma lis­tal­la – katso poi­min­to­ja suun­ni­tel­ma­luon­nok­ses­ta

Hyvinvointiyhteiskunnan palvelulupauksen mukaisia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja ei hyvinvointijohtaja Ilkka Luoman mukaan pystytä lunastamaan ilman toimintatapojen ja rakenteiden muutosta.

Ikäihmisten kotona asumista tukevia palveluja on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella tarkoitus vahvistaa muuttamalla rakenteita.
Ikäihmisten kotona asumista tukevia palveluja on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella tarkoitus vahvistaa muuttamalla rakenteita.
Kuva: Maiju Pohjanheimo

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakennetta uudistetaan voimakkaasti lähivuosina. Palvelurakenteen uudistamisessa korostuvat erityisesti ikäihmisten kotiin annettavat palvelut, etälääketieteellinen tuki ja digitaaliset sote-keskukset.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisjohtaja Kirsti Ylitalo-Katajiston mukaan uudistusohjelman tarkoitus on järjestää väestölle tarpeen mukaiset, yhdenvertaiset ja yhteen sovitetut sote-palvelut.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.