Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Suo­mi-nei­don sylissä

Maamme täytti 104 vuotta, vaikka sodista ja muista kamppailuista on vain vähän aikaa. Saamme kiittää itsenäisestä Suomesta sotaveteraanejamme. Suomalaisten sisukkuus on peräisin sota-ajoilta, koska jos veteraanimme eivät olisi jaksaneet kohdata hyytävän kylmiä sotia, oman kansan erimielisyyksiä ja monia muita ongelmallisia tilanteita. Emme olisi nyt juuri tässä juhlimassa itsenäisyyttä, eikä meidän tahdon ja sinnikkyyden voima olisi niin suuri.

On surullista, että maailmassa on sotalapsia, myös Suomessa on heitä. Olen kiitollinen maamme sotalapsille, koska he ovat alusta tähän päivään saakka nähneet maamme toimintaa ja he ovat olleet edistämässä monia asioita parempaan päin.

Meidän pitäisi kunnioittaa enemmän vanhaa kansaamme. Suomalaiset ovat monesti pessimistejä tai ajattelevat paljon negatiivisesti, eikä mikään ole riittävän hyvä. Tämä on kylläkin hieman stereotypiaa, mutta myönnän, että aina täytyy löytää ne huonot puolet asioista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.