50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Tal­koo­lai­sia ei voida ottaa Ou­lais­ten kirkon kat­to­paa­nu­jen ter­vaa­mi­seen, työtä jat­ka­vat pal­ka­tut tekijät tam­mi­kuus­sa

Oulainen

Oulaisten kirkon kattopaanujen tekeminen jatkuu vuodenvaihteen jälkeen.

Kirkkoneuvosto hyväksyi paanutyömaalla olevien henkilöiden työsuhteen jatkumisen tammikuun 11. päivästä lähtien. Seurakunnan työntekijät eivät osallistu kirkon kattopaanujen tervaamiseen. Tällaisen käsityksen saattoi saada kirkkoneuvoston 22. joulukuuta pidetyn kokouksen pöytäkirjasta, jossa muissa asioissa oli mainintana ja tiedoksisaatettavana asiana, kohta "Työntekijät paanulautojen tervaamiseen".

Talouspäällikkö Mervi Heikkilä-Matinlauri selventää tilannetta näin:

– Paanutehdas on ollut tauolla nyt joulun aikoihin ja samat työntekijät, jotka ovat olleet siellä syksyllä, niin jatkavat 11.1.2021 paanujen tervausta vielä kaksi viikkoa. Heillä oli työsopimus tehty 15.12.2020 saakka, joten siksi jouduttiin tekemään uudet päätökset, Heikkilä-Matinlauri taustoittaa päätöksentekoa.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajan tehtävästä syksyllä vapautusta pyytänyt Raimo Jokela jatkaa edelleen paanuprojektin vastuuhenkilönä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin