Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Tänään sen vii­mein­kin pitäisi ratketa – val­tuus­to päät­tää, kenestä Hannu Kaar­ti­sen seu­raa­ja Ou­lai­siin?

Oulainen

Oulaisten kaupunginvaltuusto kokoontuu tänään uuden valtuustokauden ensimmäiseen istuntoonsa. Esityslista on huikaisevan pitkä. Tosin suurin osa asioista lienee jo etukäteen sovittu.

Etukäteen sovittuihin asioihin kuuluvat esimerkiksi luottamushenkilöiden paikkajaot. Niitä käsitteleviä pykäliä kello 17.30 alkavassa kokouksessa on suurin osa. Kokous pidetään yläkoululla, mutta sitä voi katsella livelähetyksenä vaikka kotisohvalta. Linkki lähetykseen löytyy kaupungin kotisivuilta.

Varmaa on, että illan kokousta jännittää ainakin kolme henkilöä. He ovat soveltuvuustesteihin kaupunginjohtajavalinnassa edenneet Outi Ervasti, Riikka Moilanen ja Ari Sarpola. Kuka tahansa neljästä muustakin hakijasta voi vielä nousta kaupunginjohtajaksi. Tosin se mahdollisuus on häviävän pieni.

Pyhäjokiseutu seuraa valtuuston kokousta, ja kertoo tuoreeltaan verkkomediassaan, kuka nousee Oulaisten seuraavaksi kaupunginjohtajaksi Hannu Kaartisen jälkeen.

Lue tämä ja muut Oulaisten uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_