Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Tiis­tai-il­ta­na jännä paikka: Ou­lais­te­lai­sen Antti Vik­strö­min MM-urak­ka alkaa Ete­lä-Da­ko­tas­sa

.
.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Jousiammunnan MM-kilpailut käynnistyvät myöhään tiistai-iltana Suomen aikaan Yhdysvaltojen Etelä-Dakotassa Yanktonissa. Kilpailupaikkana toimii Easton Foundation Archery Center. Kilpailussa ovat mukana lähes kaikki maailman huiput. Suomea miesten kilpailussa edustavat Oulaisten Sulan Antti Vikström ja Tampereen Jousiampujien Antti Tekoniemi.

Antti Vikströmin hyvissä kantimissa olleet Tokion olympialaiset murenivat harmittavasti välinerikkoihin. Toivottavasti MM-kisoissa välineet pysyvät ehyenä ja Vikström pääsee väläyttämään  kapasiteettiaan.