Karkauspäivä : Aaro Tör­mi­kos­ki on kar­kaus­päi­vän päi­vän­san­ka­ri: "On sitä monet ih­me­tel­leet ja nau­ra­neet­kin, että miten oot syn­ty­nyt kar­kaus­päi­vä­nä"

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Tiukka kisa takana" –Kau­pun­gin­joh­ta­ja Riikka Moi­la­nen var­mis­taa, että Leden Group on toi­mi­ja, joka tulee Leh­dol­ta os­tet­ta­vaan ja uuteen ra­ken­tu­vaan halliin

Oulainen

Uudelle Oulaisiin tulevalle yritystoimijalle saatiin nimi julkisuuteen tiistaina iltapäivällä. Oulaisten kaupunginjohtaja Riikka Moilanen varmistaa, että Leden Group on se toimija, jonka kanssa on tehty yhteistyötä toimintojen siirtämisessä paikkakunnalle lähikuukausien aikana.

– Tämä on huippujuttu Oulaisille, onnenpäivä, hän kommentoi tuoreeltaan.

Moilanen varmistaa Pyhäjokiseudulle myös sen, että Leden Group sijoittuu Kivisenkankaan alueella nimenomaan Lehdolta teollisuuskiinteistöyhtiön nimiin ostettavaan halliin ja viereen rakentuvaan uuteen rakennukseen.

Matka tähän hetkeen on ollut monivaiheinen. Erilaisia vaihtoehtoja on mietitty ja yrityksen tarpeisiin vastaavia tilaratkaisuja mietitty työtunteja laskematta.

Työtä on tehty salassapitosopimuksen sitomina. Kaupunginjohtaja Moilanen kokee, että yrityksen sijoittumispaikkavalinnassa Oulaisten kaupungin tekemälle työlle tuli arvostusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.