Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

"Val­tio­val­lan ko­ro­na­ki­ris­tyk­ses­sä kat­se­lem­me jo riu­ku­ja, millä seinä es­tet­täi­siin kaa­tu­mas­ta päälle"

Oulainen

MIELIPIDE Me,varttuneempi väki ymmärrämme toki välttämättömän pakon viruksen estämiseksi. Estää ja lopettaa koko koronan massamme olo mutta tahdomme myös vastineeksi television ykkösen Ylen ja radion Ylen ohjelmat meitä viihdyttäviksi kanaviksi.  Olemme olleet jo niin kauan arestia muistuttavissa kotiolosuhteissa, että katselemme jo riukuja millä seiniä estettäisiin kaatumasta päälle. Mutta eikös mitä. Telkkaohjelmista on 3-4 enää sopivaa ohjelmaa. Ei edes kaikkien ohjelmien nimiä osaa lausua, siis nuorille.

Kun arvostelen, annan parempaan ehdotukseni; Ellei näitä nykyohjelmien tykkääjiä saada pois  järjestelijöistä. Laitettakoon heidät vaan toteuttajiksi sen, mitä ”aikuisryhmä” valitsee ja tykkää seurata. Tulkoon nyt sitten vaikka Kulkurin valssi kerran kuukaudessa tms.

Radion puolella haluamme seurata niin tärkeitä päivän katsauksia, mutta lällärimusaa ei voi kuunnella odottaessamme asiaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin