Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Vesi menee poikki Poh­jo­lan­ka­dun varren asuk­kail­ta tiis­tain ja kes­ki­vii­kon vä­li­se­nä yönä, Ou­lais­ten Ve­si­osuus­kun­ta tekee alueel­la asen­nus­töi­tä

Oulainen

Pohjolankadun varren asukkaiden ja mahdollisesti laajemmallakin Puistolan alueella asuvien kannattaa varautua tiistai-iltana käyttöveden katkokseen.

Oulaisten Vesiosuuskunta tekee Oulaisten keskustassa olevalla alueella runkoventtiilin asennustöitä, mikä vaatii veden katkaisemista työskentelyn ajaksi. Työ on suunniteltu tehtäväksi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Toimitusjohtaja Jarmo Äijälä kertoo, että katkos alkaa tiistaina iltakymmenen aikaan. Tämänhetkinen arvio on, että asennustyö kestää kolmisen tuntia. Näin ollen vettä tulee hanoista jälleen yöllä, noin kello yhden maissa.

– Oulaisten Vesiosuuskunnan nettisivuilta kannattaa seurata, mille alueella katkos tarkalleen kohdentuu. Laitamme sinne katukohtaisen kartan. Pyrimme rajaamaan työn niin, että siitä olisi mahdollisimman vähän haittaa, Äijälä kertoo.

Aamuyöllä käyttövettä kannattaa juoksuttaa, mikäli se näyttää poikkeavanväriseltä.

– Jos vesi on harmaata, sitä kannattaa laskea vähän aikaa. Sinällään harmaata vettä voi toki käyttää. Rautasakkaa saattaa putkista irrota myös ja se saattaa värjätä veden ruskeaksi. Silloin kannattaa juoksuttaa vettä ainakin varttitunti tai puolisen tuntia. Ellei veden väri ala sen jälkeen näyttää normaalilta, niin meille voi soittaa päivystysnumeroon, Äijälä opastaa.