Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Vi­han­nin ma­ka­sii­ni koh­tee­na: Valtion lii­ke­lai­tos lai­min­löi lu­pauk­sen­sa – Raahen kau­pun­ki haluaa kir­jal­li­sen sel­vi­tyk­sen ja har­kit­see uh­ka­sa­kon aset­ta­mis­ta

Valtion omistama Senaatti-kiinteistöt on laiminlyönyt Raahen kaupungin antaman kehotuksen korjata huonokuntoinen makasiinirakennus Vihannin rautatieaseman alueella. Senaatti-kiinteistöjen asiamiehen lupauksesta huolimatta rakennuksen korjaustöitä ei ole tehty syyskuun loppuun mennessä.

Raahen kaupungin johtava rakennustarkastaja Juha Arola esittää, että kaupungin lupa- ja valvontajaosto pyytää Senaatti-kiinteistöiltä kirjallista selitystä siitä, miksi kehotusta ei ole noudatettu. Jos selitystä asiaan ei anneta, voi kaupunki hallintolain perusteella ratkaista asian ilman selitystäkin.

Arola esittää, että kuulemisen jälkeen lupa- ja valvontajaosto harkitsisi velvoittavansa kiinteistön omistajaa pitämään rakennuksen ympäristöineen sellaisessa kunnossa, että se jatkuvasti täyttää terveellisyyden ja turvallisuuden vaatimukset eikä aiheuta ympäristöhaittaa tai rumenna ympäristöä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin