Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Yli­vies­kan seu­ra­kun­nan kirk­ko­neu­vos­to ei esitä kir­kol­lis­ve­ron ko­ro­tus­ta

Merijärvi

Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle kirkollisveroprosentin pitämistä vuonna 2022 edelleen 1,75:ssä.

Seurakunnan talous on ollut tasapainoinen usean vuoden ajan. Kirkollisveroennuste vuodelle 2022 on noin 3 450 000 euroa. Seurakunnan lainatilanne on syyskuun 2021 lopussa yhteensä lähes 7,6 miljoonaa. Lainoja lyhennetään maksuohjelmien mukaisesti. Talousarviolaadintaan työaloille on ohjeistettu, että toiminta- ja käyttötalousmenoissa on nollaprosentin linjaus.