50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

AMK-in­si­nöö­ri­kou­lu­tuk­set jat­ku­vat Raa­hes­sa ensi vuon­na­kin

Raahe jatkaa yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) kanssa myös ensi vuonna. Kevään toiseen yhteishakuun avautuviksi koulutuksiksi on valittu konetekniikan insinööri päivämuotoisena toteutuksena ja rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri monimuotototeutuksena. Hakuaika koulutuksiin on 13.–27. maaliskuuta ensi vuonna.

Kajaanin ammattikorkeakoulun toteuttamia uusia koulutuksia on järjestetty Raahessa joka vuosi 2018 lähtien. Konetekniikan ja rakennustekniikan lisäksi Raahessa koulutetaan tieto- ja viestintätekniikan insinöörejä, tietojenkäsittelyn tradenomeja pelialalle ja sairaanhoitajia. Yhteistyökumppaneina KAMKilla ovat Raahen kaupunki ja Koulutuskeskus Brahe. Sairaanhoitajakoulutuksessa kumppanina on Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde.

Raahen kaupungin tiedotteen mukaan koulutusvalinnoissa tärkeänä kriteerinä ovat työnantajien tarpeet Raahen seutukunnassa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin