Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ba­rok­ki­mu­sii­kin säveliä Ou­lais­ten kir­kos­sa sun­nun­tai­na -Mukana useita pai­kal­li­sia mu­siik­ki­am­mat­ti­lai­sia

Oulainen

Sunnuntaina 6. marraskuuta Oulaisten Musiikkiviikoilla kuullaan barokkimusiikin tunnettuja teoksia Haapaveden kamariorkesterin ja HakoBrassin esittämänä.

Konsertin solisteina toimivat paikalliset laulajat Anu Mattila ja Sirpa Kurra, jotka laulavat barokin aarioita. Muut solistit ovat vanhoja Hakolaisia ja musiikkiopiston opettajia, kuten myös vaskikvintetti HakoBrass.

Konsertti koostuu pienimuotoisista barokkimusiikin teoksista 1600-luvun alusta 1700-luvulle. Teokset ovat säveltäneet tuon ajan tunnetuimmat säveltäjät Johann Sebastian Bach, Giovanni Gabrieli, Georg Friedrich Händel ja Antonio Vivaldi.

Hako ja HakoBrass esittävät Gabrielin monikuoroteoksia, jotka olivat hyvin tyypillisiä aikanaan. Vivaldilla on paljon konserttoja eri soittimille, joista nyt kuullaan kaksi railakasta tulkintaa. Varsinkin viulukonsertto G-duuri on tuttu jokaiselle nuorelle viulistinalulle.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.