Karkauspäivä : Aaro Tör­mi­kos­ki on kar­kaus­päi­vän päi­vän­san­ka­ri: "On sitä monet ih­me­tel­leet ja nau­ra­neet­kin, että miten oot syn­ty­nyt kar­kaus­päi­vä­nä"

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Beet­ho­ve­nin mu­siik­ki hui­pen­taa Ou­lais­ten Mu­siik­ki­vii­kot sun­nun­tai­na il­ta­päi­väl­lä

Oulainen

Tämänvuotiset Oulaisten Musiikkiviikot päättyvät sunnuntaina. Päätöskonsertti pidetään Merkuriussalissa.

Trio Lauriala – Latvala – Ylönen on aloittanut tällä kokoonpanolla konserttitoiminnan keväällä 2007.

Risto Lauriala on menestynyt pianisti, konsertoiden laajasti ympäri maailmaa kamarimuusikkona, orkestereiden solistina ja lied-pianistina. Laurialan levytykset ovat saaneet erinomaisia arvioita. Konserttitoiminnan ohella Lauriala on toiminut Sibelius-Akatemiassa säestyksen lehtorina ja piano- ja kamarimusiikin lehtorina.

Viulisti Tero Latvalan ura konserttimestarina alkoi vuonna 1988 Suomen Kansallisoopperan orkesterin toisena konserttimestarina. Sen jälkeen hän siirtyi Tapiola Sinfoniettan ja vuonna 2004 Lappeenrannan kaupunginorkesterin konserttimestariksi. Tero toimii Taideyliopistossa jousisoitinten ja kamarimusiikin orkesterikoulutuksen lehtorina. Hän toimii myös viulunsoiton mentorina Lead - Akatemiassa yhdessä Jukka-Pekka Sarasteen kanssa.

Sellisti Marko Ylönen on uransa aikana toiminut lukuisissa rooleissa, solistina, soolosellistinä orkestereissa, kvartetin jäsenenä, kamarimuusikkona useissa duoissa ja trioissa, taiteellisena johtajana useilla festivaaleilla sekä opettajana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.