Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Digillä hy­vin­voin­tia, Elä­ke­lii­ton oh­jel­mas­sa on mukana jo 35 osal­lis­tu­jaa Ou­lai­sis­ta

Eläkeliiton Oulaisten yhdistys  on  mukana nuorille ikäihmisille tarkoitetussa ennaltaehkäisyn ja kuntoutuksen ohjelmassa. Hankkeen rahoittajana on Kela, muita konsortion jäseniä ovat mm Peurunka Oy, Sitra ja UKK säätiö. Hankkeen olisi pitänyt alkaa keväällä, mutta korona rajoitukset siirsivät aloitusta.

Hankkeen tavoitteena on saada nuoret ikäihmiset omaksumaan uusia arkirutiineja, joissa on riittävästi liikuntaa tuottamaan terveysvaikutuksia ja sitä kautta parantaa ihmisten elämänlaatua. Hankkeen tavoitteena on ehkäistä liikkumattomuudesta koituvia haittoja, vähentää todennäköisyyttä sille, että osallistujat saavat vaikeampia sairauksia seniori-iässä (75+vuotiaana) ja vähentää ikääntyvän väestön sairaus kustannuksia.