Katso kuvagalleria: Ou­lais­ten Jou­lu­maas­sa heräsi jou­lu­mie­li

Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

"Enää yksi kaa­pe­li­vi­ka ja kaksi tar­kis­tus­teh­tä­vää" –Matti Heik­ki­nen otti Ou­lais­ten va­lo­kui­tuon­gel­mat loman jälkeen en­si­töik­seen haltuun

Oulainen

Oulaisten Kuitu-yhtiön toimitusjohtaja Matti Heikkinen on tänään maanantaina palannut kesälomaltaan. Työpöydän ääreen palaamisella on monelle oulaistelaiselle iso merkitys, sillä yhteysongelmat valokuituverkossa ovat piinanneet joissakin kodeissa käyttäjän näkökulmasta koettuna liian kauan. Myös siirtoasennuksissa kuntalaiset kokevat, että on ollut enemmän odottamista, mihin valokuituasiakkaat ovat tottuneet. Tuskaansa kuntalaiset ovat purkaneet sosiaalisen median sivustoilla. Siellä on odotettu päivää, jolloin Heikkinen on palannut lomalta.

Maanantaina puoleenpäivään mennessä Heikkisellä oli kokonaistilanne hallinnassa. Mistään isosta valokuitukatkoksesta tai toimimattomuuksista ei ole heinäkuun alkuviikkoina ollut kyse, mutta palvelukatkoksia on paikoitellen ollut. Ne ovat tiedossa ja asentajille työkohteina tai jo korjattuina.

– Tarkistin juuri tilanteen valvomosta. Yhdessä talossa on enää kaapelivika ja kaksi muuta päätelaitteen tarkastustehtävää on menossa, hän varmistaa tilanteen maanantaina.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.