Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ensi vii­kol­la Raa­hes­sa pääsee ot­ta­maan en­sim­mäi­sen ro­kot­teen ilman ajan­va­raus­ta, Vi­han­nis­sa ja Py­hä­joel­la ro­kot­ta­mi­nen jatkuu elo­kuus­sa

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä kokeilee niin sanottua walk in -rokottamista.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä (RAS) tiedottaa, että elokuun 4. päivä järjestetään Raahessa Kummatin vanhan koulun rokotuspisteellä koronarokotusta ilman ajanvarausta. Ilman ajanvarausta annetaan koronarokotuksen 1. rokotteita. Niin sanottu walk in -rokottaminen toteutetaan keskiviikkona 4.8. kello 11.30-13.30. Ilman ajanvarausta rokotettaville varataan yhteensä 60 Pfizerin Comirnaty-koronarokotetta.

RAS kertoo tiedotteessa, että rokotukselle voi tulla kaikista kuntayhtymän toiminta-alueen kunnista. Rokotteelle saapuvan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Hyvinvointikuntayhtymä muistuttaa, että walk in -rokotteelle tulevan kannattaa varautua odottamaan, sillä rokotteet pitää valmistella rokotuspaikalla.

Kuntayhtymän alueen asukkaista liki 17 800, yhteensä 68,3 prosenttia 16 vuotta täyttäneistä, on saanut ensimmäisen koronarokotteen. Uusia rokotusaikoja on tarjolla tällä hetkellä aiemmin mainitun 4.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin