Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Etä­ope­tus jatkuu JEDUssa tam­mi­kuun loppuun

Koulutuskeskus JEDU jatkaa etäopetuksessa 31. tammikuuta 2021 saakka. Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä on antanut 12. tammikuuta suosituksen koronapandemian leviämisen hillitsemiseksi ja Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä noudattaa valtioneuvoston antamia suosituksia koronaviruspandemian aikana.

Suositukset noudattavat sosiaali- ja terveysministeriön (STM) ohjeita ja suosituksia leviämisvaiheessa oleville maakunnille. Koulutuskeskus JEDUn toimipisteissä on opiskeltu etänä 1.12.2020 alkaen. Nyt uuden suosituksen myötä etäopetus jatkuu tammikuun loppuun saakka.

Lähiopetukseen palataan 1.2.2021, mikäli valtioneuvosto ja aluehallintovirasto eivät muulla tavoin ohjeista. Lähiopetuksen sijaan opetus ja ohjaus järjestetään vaihtoehtoisilla tavoilla, muun muassa etäopiskeluna ja erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä sekä tarvittaessa itsenäistä opiskelua hyödyntäen. Opetuksessa ja ohjauksessa, jota ei ole mahdollista toteuttaa muutoin kuin lähiopetuksena, mutta joka on opintojen etenemisen kannalta välttämätöntä, huolehditaan opiskelijoiden ja opetushenkilöstön turvallisuudesta tila- ja hygieniajärjestelyin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin