Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Haa­pa­ve­tis­juu­ri­nen Anna Dantc­hev tuo kan­sain­vä­li­siä rytmejä Ou­lais­ten Mu­siik­ki­vii­koil­le sun­nun­tai­na

Oulaisten Musiikkiviikot jatkuvat Dantchev:Domainin vahvoilla rytmeillä sunnuntaina.

Dantchev:Domain on Haapavedeltä lähtöisin olevan suomalais-bulgarialaisen laulajan ja säveltäjän Anna Dantchevin luotsaama kansainvälinen yhtye, joka yhdistää vahvoja elokuvallisia melodioita, tiukkoja Bulgarian rytmejä sekä jazzin ja bluesin elementtejä ihmisenkokoisiin tarinoihin. Yhtyeen energinen ja vahva esiintyminen sekä Dantchevin syvälle tunteisiin pureutuva monipuolinen ääni tavoittaa kuulijansa. Anna Dantchev on myös kokenut jazz- ja soul-laulaja.

Merkuriussalissa sunnuntai-iltana esiintyvä yhtye julkaisi debyyttialbuminsa Say It toukokuussa 2020.  Levy nostaa esille ensimmäistä kertaa Suomen bulgarialaisvähemmistön omaa musiikillista kieltä osana suomalaista monikerroksellista kulttuuria.

Vuonna 2019 perustettuun Dantchev:Domain-yhtyeeseen kuuluvat Anna Dantchevin lisäksi Erno Haukkala, pasuuna ja sousafoni; Kenneth Ojutkangas, tuuba ja kitara; Antti-Pekka Rissanen, rummut sekä Joao Luis, perkussiot ja vibrafoni.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.