Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hiih­to­buu­mi iski Ou­lai­siin: Hon­ka­ma­jan fris­bee­golf-ra­ta on pois käy­tös­tä hiih­to­tur­val­li­suu­den ta­kaa­mi­sek­si

Oulainen

Honkamajan maastossa oleva frisbeegolf-rata on suljettu hetkellisesti käytöstä. Syynä on turvallisuusnäkökulma, sillä Honkamajan hiihtomaasto houkuttelee nyt runsaasti hiihtäjiä.

Frisbeegolfin pelaaminen ei ole mahdollista helmikuussa, maaliskuussa eikä huhtikuussa. Mutta mikäli hiihtokausi päättyy lumitilanteen vuoksi aiemmin, avataan myös frisbeegolfin pelaamiseen mahdollisuus.

Sandra Laulumaa Oulaisten kaupungilta kertoo, että alueella ei ole tapahtunut vielä läheltä piti -tilanteita, mutta frisbeegolf-radan talvikuukausien sulkemiseen päädyttiin ennaltaehkäisevänä varotoimena.

Muutoinkin hiihtäminen on noussut buumiksi. Laulumaa on käynyt kiertämässä kaupungin alueella olevia hiihtolatuja ja kerännyt osallistujalistoja. Varsinkin tammikuun ajalta nimivihkot ovat olleet täynnä.

Lue tämä ja muut Oulaisten uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_