Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Kari Tyk­ky­läi­sel­lä on selkeä näkemys Ou­lais­ten kes­kei­ses­tä ra­ken­nuk­ses­ta: "Teillä on valmis tai­de­mu­seo. Nyt vaan roh­kei­ta näyt­te­lyi­tä sinne"

Oulainen

Pudasjärvinen taiteilijapersoona Kari Tykkyläinen toi kuormallisen suksia Oulaisten torille. Ihan tavallisista suksista ei ollut kyse, sillä niihin oli ruuvattu tiukasti kiinni korkeakorkoisia kenkiä.

Ajatus lähti kulttuurituottaja Anna Koivukankaan ja Tykkyläisen yhteistyöstä. Syvin tarkoitus "Kuolevankorttelinympärihiihto"-tempauksessa eli kiertää Oulaisten keskustassa keskeisellä paikalla oleva liiketilarakennus hiihtäen niin monta kertaa kuin halusi tai jaksoi.