50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kär­pä­se­nä val­tuus­ton ka­tos­sa: "Tulos jäi lai­hak­si ilman fyy­si­siä val­tuu­tet­tu­ja"

MIELIPIDE Vielä kerran lähestyvien vaalien innostamana ulotin lentoni valtuustosalin kattoon. Mutta voi ihmettä, kahdestakymmenestäseitsemästä valtuutetusta ei jälkeäkään! Paikalle olivat vaivautuneet vain kaupunginjohtaja, puheenjohtaja ja hallintopäällikkö, sihteeri. Muistuipa lapsuudenaikainen tapahtuma mieleen kun huhuiluilla saatiin vastaushuutoja sieltä jostain!

Kokousjärjestyksen muodollisuudet sivuuttaen päästiin tuulivoimalan kaavaan, siihen jokunen valtuutettu jostain kertoi mielipiteensä. Varsinainen pallottelu tapahtui Heikkisen ja Ketosen välillä Heikkisen käyttäessä enemmän puheenvuoroja kuin muut hiljaiset yhteensä. Ja valmista tuli, kaava hyväksyttiin. Oli arveluja, että kaupunki saa vuokratuloja ja maanomistajat samoin ja että maanomistajilta saa tuloveroja. Sitä jäin vähän ihmettelemään, miten voi periä veroja haittakorvauksista? Sillä haitoistakin puhuttiin. Kaupunginjohtaja valotti  tämänhetkistä taloustilannetta ja lyhyesti, kaupungilla menee hyvin, jopa hieman jää plussalle - hyvä niin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin