50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

"Kier­to­liit­ty­mä tai lii­ken­ne­va­lot Ou­lun­tien ja Py­hä­joen­tien ris­teyk­seen" -Näin esit­tä­vät Ou­lais­ten Kes­kus­tan kun­ta­vaa­li­eh­dok­kaat kan­nan­otos­saan

Oulainen

Ouluntien ja Pyhäjoentien risteysalueen liikenneturvallisuutta parannettava, toteavat Oulaisten Keskustan kuntavaaliehdokkaat kannanotossaan.

– Kissanristeys, hallinristeys… Tutuilla seuduilla on monta erilaista nimeä, joiden alkuperää emme välttämättä tunne, mutta kuulemme niitä aika ajoin. Kyseessä on Ouluntien ja Pyhäjoentien välillä oleva risteysalue, jossa näkyvyys eri suuntiin on huono. Risteyksessä on tapahtunut useita kolareita ja jopa kuolemantapauksia vuosien saatossa, ehdokkaat taustoittavat.

–Me Oulaisten Keskustan kuntavaaliehdokkaat olemme huolissamme kyseisen risteyksen liikenneturvallisuudesta. Näemme, että risteys kaipaa kiertoliittymää ja kevyen liikenteen väylän alikulkuineen tai liikennevalot, jotka ohjaisivat liikennettä turvallisesti ja sujuvammin. Vaikka nopeusrajoitus on kyseisessä risteyksessä 60km/h, ylittyy se monella valitettavan usein. Ouluntien sekä Pyhäjoentien liikennemäärät ovat kasvaneet ja tulevat kasvamaan entisestään muun muassa Pyhäjoelle tulevan ydinvoimalan, sekä uuden puutavaran lastausalueen valmistuessa junaradan varteen Ouluntien suuntaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin