Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ko­ro­na­ro­ko­tuk­set ete­ne­vät suun­ni­tel­lus­ti, me­ri­jär­vi­nen Mar­ja-Tert­tu Piilola otti ro­kot­teen heti kun sen sai

Oulainen

Koronarokotukset edistyvät suunnitellun aikataulun mukaan Oulaisissa.

– Ensimmäisen koronarokotteen on saanut 1 926 oulaistelaista ja 144 muilla paikkakunnilla asuvaa, jotka ovat Oulaisten terveyskeskuksen hoitopaikaksi valinneita tai terveydenhuollon henkilökuntaa. Toisen rokoteannoksen on saanut 92 oulaistelaista ja 16 muunkuntalaista, Oulaisten johtava lääkäri, tartuntataudeista vastaava lääkäri Harri Pennanen kertoo huhtikuun 19. päivän aamun rokotetilanteesta.

Pennanen peilaa, että Oulaisissa 90–99-vuotiaista on rokotettu 70 prosenttia, 70–79-vuotiaista 83,6 prosenttia ja 60–69-vuotiaista 34,7 prosenttia.

– Rokotukset ovat edenneet hyvin, sillä hallituksen ja THL:n tavoite oli, että yli 70-vuotiaat ja 16–69-vuotiaat riskiryhmiin kuuluvat olisi rokotettu 15. huhtikuuta mennessä ja tähän tavoitteeseen pääsimme.

19.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin