Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Ko­ro­na­ro­ko­tuk­set peruttu lauan­tail­ta: Ou­lai­sis­sa pi­de­tään ainakin viikon tauko Astra Zenecan ro­kot­teen käy­tös­sä

Oulainen

Oulaistelaisten rokottaminen koronaa vastaan Astra Zenecan rokotteella keskeytetään ainakin viikoksi. Asiasta tiedotti johtava lääkäri Harri Pennanen myöhään perjantai-iltana Oulaisten kaupungin nettisivuilla.

–THL on ilmoittanut tänään, että Astra Zenecan koronavirusrokotteella tehtävät rokotukset keskeytetään ainakin viikon ajaksi, jotta voidaan selvittää sen osuus erilaisiin verisuonitukostapahtumiin, Pennanen taustoittaa.

– Joudumme tämän vuoksi myös Oulaisissa keskeyttämään Astra Zenecan rokotteella tehtävät rokotukset ja perumaan jo annettuja aikoja runsaasti. Päivämäärälle 20.3.2021 suunnitellut Astra Zenecan rokotteella tehtävät rokotukset joudutaan myös perumaan lyhyestä varoajasta huolimatta. Kaikille, joiden rokotus perutaan, lähetetään peruuntumisesta kertova tekstiviesti. Soitamme kaikille, joiden aika on jouduttu perumaan, uuden ajan, heti kun se pystytään antamaan, Pennanen opastaa.