Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

Kyl­läs­tyt­tää­kö jo jou­lu­ruo­ka? Älä heitä täh­tei­tä pois, niistä saa tuu­nat­tua vaikka kukkoa ja kiu­saus­ta

Jouluruokaa jää ihan vängälläkin tähteeksi. Rippeitä ei kannata heittää pois, sillä niistä voi loihtia kukkoja, keittoja ja kiusauksia.

Siikajoki/Ruukki

Kokin joulunvietto alkaa jo marraskuun puolivälin jälkeen, kun pikkujoulukausi hurahtaa käyntiin. Parhaimmillaan lounasravintola Kreivin Ajan yrittäjä Antti Ruonala ja vaimo Sari kokkaavat jouluaterian useamman kerran viikossa.

– Siinä saa ihan tarpeeksi laatikoita laittaa ja kinkkuja paistaa. Ei enää oikein jouluna maistu, Ruonala hymähtää.