Karkauspäivä : Aaro Tör­mi­kos­ki on kar­kaus­päi­vän päi­vän­san­ka­ri: "On sitä monet ih­me­tel­leet ja nau­ra­neet­kin, että miten oot syn­ty­nyt kar­kaus­päi­vä­nä"

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Lii­ken­ne sujuu taas ne­los­tiel­lä Rant­si­lan koh­dal­la, rekat saatu tieltä pois

Kaksi raskaan liikenteen ajoneuvoa ajautui pientareelle 4-tiellä Rantsilassa perjantaiaamuna. Toisen ajoneuvon perävaunu nostettiin pois tieltä, ja liikenne kulkee taas molemmilla kaistoilla.

Säiliökuorma-auto ajautui vastaantulevan liikenteen kaistalle valtatiellä 4 Rantsilan eteläpuolella tienpinnan liukkauden vuoksi perjantaiaamuna 13. tammikuuta aamuseitsemän jälkeen. Auto päätyi kokonaan pientareen puolelle. Se oli ollut ajamassa pohjoisesta etelään päin.

Tässä vaiheessa liikenteelle ei syntynyt estettä. Kun poliisipartio oli paikalla suorittamassa tutkintaa, paikalle ajoi pohjoisen suunnasta täysperävaunullinen rekka-auto. Se ajautui kohti ulosajanutta säiliöautoa, ja säiliöauton kuljettaja ja poliisi joutuivat väistämään kohti tullutta rekkaa. Täysperävaunun vetoauto ajautui pientareelle ja kaatui, mutta perävaunu jäi toiselle kaistalle renkailleen tukkien liikenteen pohjoiseen menevällä kaistalla.

Poliisi ohjasi liikennettä paikan päällä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.