Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Marjut Leh­to­nen voi vetää koko ko­kouk­sen: Ou­lais­ten kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen opet­ta­ja-pu­heen­joh­ta­jan jääviys sel­vi­tet­ty ennen ko­kous­ta

Oulainen

Oulaisten kaupunginhallituksen kokouksessa käsitellään tänään maanantaina muun muassa taloudenpidon työkalua, Vahva Oulainen -toimenpideohjelmaa. Kaupungin henkilöstön kanssa on neuvoteltu lain edellyttämällä tavalla. Päätösesitys tulevaisuuden toimenpiteistä annetaan kokouksessa.

Omana käsittelykohtanaan on kaupungin henkilöstön lomauttamisperusteet. Kaupunginjohtaja Riikka Moilanen on tehnyt päätösesityksen, jonka mukaan kaupungin henkilökunta lomautetaan kahdeksi viikoksi. Lomautuksessa eivät ole mukana opettajat.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Marjut Lehtonen toimii itsekin kaupungin koululla opettajana. Hän kertoo saaneensa paljon opettajien lomauttamisesta yhteydenottoja. Se, onko Lehtonen jäävi johtamaan kokousta, jossa käsitellään kaupungin taloutta ja oman alan henkilöstöön kohdentuvia säästötoimenpiteitä, on selvitetty ennen kokousta.

Lue tämä ja muut Oulaisten uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_