Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Minun Ou­lai­nen -kir­ja­han­ke etenee, uusia teks­te­jä toi­vo­taan vielä mukaan

Oulainen

Oulaisten Kotiseutuyhdistys ja Oulaisten Kulttuurin Tuki toteuttavat tämän vuoden aikana yhteistyössä kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa Minun Oulainen  - kirjan, jota varten käynnistettiin viime kesänä valokuvakisa.  Kuvaajia haastettiin pohtimaan omaa suhdettaan Oulaisiin, sen rakennettuihin paikkoihin ja luontoon.

Tammikuun loppuun mennessä kuvia saatiin yhteensä 91 kappaletta 25 kuvaajalta.  Kaikkien lähettäjien kesken arvotun lahjakortin voitti Sari Rajaniemi. Toinen samanlainen arvonta suoritetaan myöhemmin kirjaan valittujen valokuvien kuvaajien kesken.

Kirjaa varten on myös pyydetty tekstejä Oulaisissa vaikuttavilta tai vaikuttaneilta henkilöiltä. Kirjoittajilta on toivottu paikkakuntaan liittyviä muistoja, mielentiloja ja ilmiöitä yksilöllisten kokemusten kautta sekä pohdintaa siitä, mikä merkitys paikalla on ollut elämänkerrallisena kasvualustana.

Kirjaa valmisteleva työryhmä Tuula Aitto-oja, Maarit Grekula, Hannu Merilehto, Inga Petäjäsoja, Essi Rahja ja Ritva Turunen on jo vastaanottanut hyvän määrän kirjoituksia, mutta lisää vielä odotellaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin