Joulukalenteri: Lasten pii­rus­tuk­sia li­sä­tään tänne päi­vit­täin aattoon asti

Katso video: Mil­lai­sia mah­dol­li­suuk­sia Leden Group tuo Ou­lai­siin?

Katso 50 kuvaa: Wanhan Woiman Jou­lu­maa-ta­pah­tu­mas­ta

Etsi ehdokas: Pre­si­dent­ti­vaa­lien vaa­li­ko­ne on avattu

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Mitä Vil­li­per­jan­tais­sa ja Tai­tei­den yössä ta­pah­tuu? – Katso Ou­lais­ten per­jan­tai-il­lan oh­jel­ma­tär­pit täältä

Oulainen

Oulaisten Taiteiden yötä vietetään viime vuoden tapaan Villiperjantain yhteydessä. Perjantaina 8. syyskuuta torialue, Bergströmin kulma ja useat keskustan tilat täyttyvät monipuolisesta ohjelmasta ja eri alojen taiteentekijöistä.

Tarjolla on nähtävää, koettavaa ja kulttuurielämyksiä kaiken ikäisille. Ohjelmassa on musiikkia ja tanssia, näyttelyitä ja esityksiä, yhteislaulua ja aktiviteetteja, tunnetaideterapiaa ja työpajoja, myyntikojuja ja tarot-tulkintaa sekä hienoa tunnelmaa.

Oulaisten torilla Liikkuvalla Lavalla esiintyvät muun muassa paikallinen Boldiful-yhtye sekä rap-muusikot Tyyppi & Brakston.

Bergströmin kulmassa, Cafe Herkutellassa ja KoronaGalleriassa on nähtävillä monipuolinen kattaus taidetta, ja näyttelyt ovat avoinna kello 22 ­saakka.

Olotilassa nähdään Hattutempun improteatteria ja lava on vapaa niin kotikoomikoille, pöytälaatikkorunoilijoille kuin makuuhuonemuusikoillekin.

Oulaisten kaupunginkirjasto on avoinna kello 12–21 ja ohjelmassa on muun muassa taikuri Petteri Närhen esitys kello 18, sekä Maunulan myllyn historiaa kello 18.30.

Kinokulman Kulmajazzissa esiintyy Riikka Keränen kello 19. Oulaisten kirkossa puolestaan lauletaan yhteislauluja kello 20. Juho Oksan koulun areenalla pyörähdellään Bodyzorb-palloissa jalkapalloa pelaten, ja Jokihelmen opistolla on nähtävillä Kaukaiset planeetat-ikkunainstallaatio.

Syyskuun pimenevässä illassa on luvassa runsas kattaus myös muuta ohjelmaa, taiteilijatapaamisia ja yllätyksiä. Ilta huipentuu ilotulitukseen kello 22. Tämän jälkeen ohjelma jatkuu Tuoppi Pubissa.