Kurkistus toimitukseen: Kahen Ka­ha­vit: Mondo ja kan­na­bis pu­hut­ta­vat Py­hä­jo­ki­seu­dun toi­mi­tuk­ses­sa

Seuranta: Ou­lais­ten kau­pun­gin yli­las­ku­tuk­sen tut­kin­ta etenee: Yrit­tä­jän omai­suu­den ta­ka­va­rik­ko­ai­ka jatkuu tam­mi­kuul­le

Tilaajille

Näin kau­pun­gin­joh­ta­jak­si pyr­ki­vät ke­hit­täi­si­vät Ou­lais­ta – lue täältä, mitä eh­dok­kaat vi­deoil­laan poh­ti­vat

Pyhäjokiseutu pyysi kaikilta kahdeksalta kunnanjohtajaksi haluavalta lyhyen, noin minuutin mittaisen videotervehdyksen. Videoiden pituus vaihteli minuutista kolmeen. Tähän juttuun on toimitus tiivistänyt vidoista ne osuudet, joissa ehdokas kertoo, miten kehittäisi paikkakuntaa.

Oulainen

Outi Ervasti: ”Oulaisten kaupunginjohtajana pitäisin tärkeänä päätöksenteon avoimuutta, aktiivista viestintää ja kuntalaisten osallisuutta. On tärkeää, että jokainen kokee kuuluvansa joukkoon ja voivansa osallistua ja vaikuttaa. Itse näen Oulaisissa paljon mahdollisuuksia ja vahvuuksia. Kuulisin mielelläni sinun mielipiteesi.”

Tapio Heilala: ”Johtaja yksin ei tee mitään. Johtajan tärkein ominaisuus on motivoida alaisia. Kun olen Oulaisten kaupunginjohtaja, Oulaisissa panostetaan hieman lisää muun muassa yleisurheiluun, uintiin ja shakkiin. Kaupunginjohtaja ei saa kuulua mihinkään poliittiseen puolueeseen.”