Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Ou­lais­te­lais­läh­töi­nen näyt­te­li­jä Katja Küttner täh­dit­tää Tur­va­mies-ko­me­diaa, vas­ta­näyt­te­li­jä Martti Suosalo kom­men­toi Katjaa näin: "Sel­lai­nen koo­mik­ko, jonka kanssa kaikki on mah­dol­lis­ta"

Oulainen

Pasi Lampelan kirjoittama ja ohjaama komediauutuus Turvamies kuvaa kahden eri maailmaa edustavan henkilön yhteentörmäystä. Voivatko vastakohdat löytää toisensa, tarvitaanko vastakkainasettelua ylipäätään? Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä 7. lokakuuta kantaesitettävän tilannekomedian tulkkeina nähdään näyttelijäkaksikko Martti Suosalo ja Katja Küttner.

Teatteri paljastaa tarinan juonesta näin: