50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ou­lais­te­lais­ta Marjut Leh­tos­ta esi­te­tään Suomen Kes­kus­ta­nais­ten va­ra­pu­heen­joh­ta­jak­si

Oulainen

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaiset ovat vuosikokouksessaan päättäneet esittää Suomen Keskustanaisten varapuheenjohtajaksi oulaistelaista Marjut Lehtosta. Lehtonen on aiemmin toiminut Keskustanuorissa sekä useissa eri järjestöissä. Tällä hetkellä Lehtonen on Oulaisten kaupunginvaltuutettu sekä Pohjois-Pohjanmaan Keskustan varapuheenjohtaja.

– Marjut on kokenut, positiivinen ja pystyvä pohjoispohjalainen vaikuttajanainen. Hänestä saamme Keskustanaisille innostavan, uuden ajan toimijan, jolla riittää rohkeutta ja lempeyttä kohdata ihminen, Pohjois-Pohjanmaan Keskustanaisten puheenjohtaja Johanna Vakkuri sanoo.

– Vaikka Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimmista maista ei tasa-arvo ole vielä valmis. Näen, että meidän jokaisen tulee tehdä töitä tasa-arvoisemman yhteiskunnan eteen. Keskustanaiset ovat tärkeä osa Keskustaa eikä naisten rooli vaikuttajina ole edelleenkään itsestäänselvyys. Tarvitsemme puolueen lisäksi järjestöä, jossa voimme tukea toinen toistamme. Keskustanaiset eivät ole pelkkä naisjärjestö vaan järjestö, jolla on mielipiteitä ja rohkeita avauksia, Lehtonen pohtii.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin