Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten ker­ros­ta­lo­kuo­le­man oi­keu­den­käyn­nis­sä eri­koi­sia yk­si­tyis­koh­tia – Syy­tet­ty hävisi ves­sa­reis­sul­le, "täh­ti­to­dis­ta­jal­la" suhde sekä uhriin että syy­tet­tyyn

Ylivieska

Oulun käräjäoikeuden istuntopaikalla Ylivieskassa aloitettiin keskiviikkona kaksipäiväinen oikeudenkäynti, jonka aikana toinen syytetyistä otti niin sanotusti hatkat ja jossa paljastui vähintäänkin omalaatuisia parisuhdekuvioita.

Oikeudenkäynnissä kuultavien henkilöiden joukkoon nimettiin yllättäen myös asiantuntija, jonka toivotaan valottavan lisää käsiteltävänä olevan henkirikossyytteen kenties oleellisinta seikkaa eli sitä, mikä oli viime pääsiäisenä kuolleena löydetyn oulaistelaismiehen kuolinsyy.

– Tää on yksi sekametelisoppa, istunnossa todettiin. Se ei ollut liian liioitteleva kuvaus oikeudenkäynnistä, vaikka sillä viitattiinkin aivan eri asiaan.

Syyttäjän mukaan motiivina oli mustasukkaisuus

Oulaistelaismiehen kuolemaan johtaneet tapahtumat saivat alkunsa yhden aikoihin pitkänäperjantaina, kun mies oli kotonaan yhdessä tuoreen kihlattunsa kanssa.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.