Konsertissa: Katso ku­va­gal­le­ria: Nais­kuo­ro Välke ja Se­nio­ri­mies­lau­la­jat viih­dyt­ti­vät yleisöä iki­vih­reil­lä lau­luil­la Mer­ku­rius­sa­lis­sa

Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten ker­ros­ta­lo­kuo­le­man oi­keu­den­käyn­nis­sä eri­koi­sia yk­si­tyis­koh­tia – Syy­tet­ty hävisi ves­sa­reis­sul­le, "täh­ti­to­dis­ta­jal­la" suhde sekä uhriin että syy­tet­tyyn

Ylivieska

Oulun käräjäoikeuden istuntopaikalla Ylivieskassa aloitettiin keskiviikkona kaksipäiväinen oikeudenkäynti, jonka aikana toinen syytetyistä otti niin sanotusti hatkat ja jossa paljastui vähintäänkin omalaatuisia parisuhdekuvioita.

Oikeudenkäynnissä kuultavien henkilöiden joukkoon nimettiin yllättäen myös asiantuntija, jonka toivotaan valottavan lisää käsiteltävänä olevan henkirikossyytteen kenties oleellisinta seikkaa eli sitä, mikä oli viime pääsiäisenä kuolleena löydetyn oulaistelaismiehen kuolinsyy.

– Tää on yksi sekametelisoppa, istunnossa todettiin. Se ei ollut liian liioitteleva kuvaus oikeudenkäynnistä, vaikka sillä viitattiinkin aivan eri asiaan.

Lue tämä ja muut Oulaisten uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_