50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten kirkon ur­ku­han­ke etenee: Kirk­ko­neu­vos­to valitsi hank­keel­le ark­ki­teh­ti­suun­nit­te­li­jan ja kil­pai­lu­tuk­sen tekijän

Oulainen

Oulaisten seurakunnan kirkkoneuvosto teki päätöksiä kirkon urkujen hankinnasta.

Neuvosto päätti, että urkujen arkkitehtisuunnittelijaksi valitaan Arkkitehtitoimisto Jorma Teppo Oy urkutoimikunnan esityksen mukaisesti.

Urkutoimikunnan tavoite on tehdä urkuhankeen kilpailutus huolella. Urkuhanke ylittää myös EU-kynnysarvon, joten hankinnasta on ilmoitettava EU:n laajuisesti. Kilpailutuksessa on oltava vahva tietämys hankintalaista.

Toimikunta esitti kirkkoneuvostolle, että kilpailutuksen tekijäsi valitaan A-insinöörit Rakennuttaminen Oy. Neuvosto hyväksyi esityksen.

Toinen iso projekti koskee tapulia, joka on tarkoitus kunnostaa vuonna 2024. Kunnostusta varten arkkitehti Antti Pihkala on piirtänyt puuttuvia piirustuksia, päivittänyt tiedot rakennushistoriaselvitykseen ja tehnyt kuvallisen raportin rakenteiden kunnosta.

Rakennustoimikunta tutustui Pihkalan jättämään tarjoukseen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin