Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Pulk­ki­lan put­ki­teh­taa­seen voi luottaa epä­va­kaas­sa maail­man­ti­lan­tees­sa­kin – 40-vuo­tis­juh­lan kun­niak­si jul­kais­tiin his­to­riik­ki ja juh­la­vi­deo

Perjantaina SSAB:n Pulkkilan putkitehtaalla ei tehty töitä, vaan koko tehdas oli päivän kiinni, koska henkilökunta oli kutsuttu tehtaan 40-vuotisjuhlaan.

Siikajokilaakso

Ensimmäistä kertaa Pulkkilan tehtaan juhlissa olivat mukaan marraskuussa käyttömiehen tehtävässä määräaikaisena aloittanut ja vuodenvaihteessa vakinaistettu Juha Arola ja noin 2,5 vuotta sitten tehtaalle töihin tullut Juho Nikumatti. Kumpikin mies on päätynyt putkitehtaalle käyttömiehen töihin kaverilta saadun töitä voisi olla tarjolla -vinkin pohjalta. Työnantaja on kouluttanut heidät nykyiseen tehtävään.

Ala-Temmeksellä asuva Arola etsi rekkakuskin töiden tilalle säännöllisemmän työajan töitä.

– Olen erittäin tyytyväinen nykyiseen työhöni. En ihan helposti lähtisi vaihtamaan työpaikkaa, totesi Juha Arola.

Piippolalaisella Juho Nikumatilla oli kymmenisen vuotta työkokemusta rakennusalan tehdastöistä. Hän paljastaa olevansa yökukkuja, jonka elämänrytmiin kolmivuorotyö sopii oikein hyvin.

Miehet nostavat työssään viihtymisessä todella iso merkitys olevan sillä, että tehtaalla on huippu työporukka.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.