50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Py­hä­joen lii­kun­ta­hal­li vii­väs­tyy virheen takia, ura­kas­ta tulossa uusi kil­pai­lu­tus

Pyhäjoen kunta joutuu kilpailuttamaan liikuntahallin uudelleen hankinnasta tehdyn valituksen takia.

Pyhäjoen kunta kilpailuttaa liikuntahallin kokonaisurakan uudelleen. Liikuntahallin urakka kilpailutettiin maaliskuussa ja urakan tekijäksi valittiin Rakennus Miilukangas Oy. Asiasta teki toinen kilpailuun osallistunut, Rakennus Sorvoja Oy, hankintaoikaisun Pyhäjoen kunnalle sekä valituksen ja hankinnan keskeyttämispyynnön markkinaoikeuteen.

Pyhäjoen kunnanhallitus myöntääkin, että tarjousten arvioinnin osalta hankintamenettelyssä on jälkikäteen havaittu olennainen virhe, eikä virhettä voida korjata muutoin kuin keskeyttämällä hankinta ja käynnistämällä kokonaan uusi tarjouskilpailu.

Asiaa on tutkittu tarkasti lakimiesten kanssa.

Kunnanjohtaja Matti Soronen sanoo, ettei virheistä ole syytä osoitella ketään. Hänellä riittää ymmärrystä siihen, että urakoitsijat taistelevat suurista urakoista vimmatusti.

– Jos meillä olisi aikaa, katsoisimme markkinaoikeuden päätöksen asiasta, mutta nyt on nopeampaa tehdä uusi kilpailutus, hän sanoo.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin