Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

RAS laa­jen­taa ro­kot­ta­mi­sen 30 vuotta täyt­tä­viin – hei­nä­kuus­sa ei vas­taan­ot­toa in­fek­tio­po­li­kli­ni­kal­la

Raahen hyvinvointikuntayhtymän alueella joukkorokotukset laajenevat nyt 30 vuotta täyttäviin ja vanhempiin. Aikoja voi ruveta varaamaan heti.
Raahen hyvinvointikuntayhtymän alueella joukkorokotukset laajenevat nyt 30 vuotta täyttäviin ja vanhempiin. Aikoja voi ruveta varaamaan heti.
Kuva: VESA JOENSUU

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä laajentaa ikäperusteista koronarokottamista 30 vuotta täyttäviin ja sitä vanhempiin kansalaisiin. Uusi alaikäraja astuu voimaan välittömästi, eli kaikki vuonna 1991 syntyneet ja tätä vanhemmat voivat varata itselleen rokotusaikoja.

Raahessa, Vihannissa ja Siikajoella ajanvarauksen koronarokotukseen voi varata nettiajanvarauksessa osoitteessa www.nettirassi.fi. Koronarokotuksen ajanvarauksen takaisinsoittonumero 040 135 8540 on Raahessa avoinna seuraavan kerran 8.6 kello 8. Siikajoen takaisinsoittonumero on 08 849 5612 ja Vihannin 08 849 5086. Pyhäjoella rokotusajan voi varata vain puhelimitse takaisinsoittonumerosta 08 849 4560.

Lisätietoa ajanvarauksen aukiolosta ja kuntakohtaisista yhteystiedoista saat verkossa osoitteessa www.ras.fi/koronarokotukset.

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän infektiopoliklinikalla ei ole hoitajan tai lääkärin vastaanottoa juhannusperjantaina 25.6. ja 5.7.–1.8. välisenä aikana. Näytteenotto toimii edellä mainittuina aikoina entiseen tapaan.