Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Seuraa ko­kouk­sen suoraa lä­he­tys­tä: Haa­pa­ve­den kau­pun­gin­val­tuus­to va­lit­see pu­heen­joh­ta­jis­ton seu­raa­val­le kah­del­le vuo­del­le

Haapavesi

Haapaveden kaupunginvaltuuston kokous pidetään maanantaina.

Yksi kokouksen keskeisimpiä päätöksiä on kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valinnat. Valinnat tehdään kesken valtuustokauden, koska kaupunginvaltuusto on päättänyt, että puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan kahdeksi vuodeksi. Valtuustokausi vastaavasti kestää neljä vuotta.

Valtuustokauden ensimmäiseksi kahdeksi vuodeksi valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Heino Vuorenmaa (kesk.), ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi Viljo Saukko (vas.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Heikki Pitkälä (Hary). Valtuusto päättää saavatko Vuorenmaa, Saukko ja Pitkälä jatkaa tehtävissä.

Samoin valtuusto on päättänyt, että kaupunginhallituksen jäsenet valitaan kahdelle vuodelle. Valtuusto valitsee kaupunginhallituksen jäsenet ja varajäsenet seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Lisäksi hallitukselle valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja.

Valtuusto päättää kokouksessa muun muassa myös Haapaveden Teollisuuskiinteistöt Oy:n ja Kiinteistö Oy Ettalan lainojen takauksesta.

Voit seurata kello 17 alkavaa valtuuston kokousta tämän linkin kautta 

Kokouksen esityslistan näet tästä linkistä