Kahden tunnin kierroksella: Katso li­ve­tun­nel­maa: Ou­lais­ten Vil­li­per­jan­tai yh­dis­tää kult­tuu­rin ja kau­pal­li­suu­den –Mistä ihmiset ta­pah­tu­mas­sa tyk­kää­vät?

Uutta ja päivittyvää tietoa: Katso Kalevan hir­vi­las­ku­ris­ta tuoreet saa­lis­mää­rät – Poh­jois-Poh­jan­maal­la hir­vi­jah­ti jatkuu, mutta vielä va­jaal­la teholla

Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Tilaajille

Sorvoja ja Viitala jäivät yh­dek­sän­nek­si beach volleyn SM-osa­tur­nauk­ses­sa

Oulainen

Beach volleyn toinen SM-osaturnaus pelattiin viikonloppuna Kalajoen Hiekkasärkillä. Ville Sorvoja ja Otto Viitala olivat tavoittelemassa tärkeitä ranking-pisteitä SM-finaalihuipentumaa varten. Loppusijoitus oli yhdeksäs ja turnauksesta jäi paljon jossiteltavaa.

– Ensimmäinen peli hävittiin selvästi 2-0 Joona ja Vili Manniselle. Hyökkäys ei lähtenyt toimimaan missään vaiheessa normaalitasolla. Torjunta ja puolustus antoi tähän kyllä mahdollisuudet. Tappion myötä jouduttiin häviäjien kaavioon. Se olisi pitänyt ehdottomasti voittaa, mutta siinä kirvelevä 2-1 tappio. Kolmatta erää johdettiin puoliväliin saakka kahdella pisteellä, mutta loppuerä meni heikosti, Sorvoja harmitteli.