Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Tar­ken­nus Matti Ala­ta­lon juttuun

Oulainen

LUKIJALTA Pyhäjokiseudussa oli 3.3.2021 juttu Matti Alatalosta. Juttu oli tehty lukiolaisille järjestetyn Teams-tapaamishetken perusteella.  Muutamat kohdat vaativat tekstissä oikaisemista ja tarkennusta.

–  Se oli oppilaille varmaan aika nopea sekä haastava tilanne ja väärinymmärryksiä sattuu...Olin äidin (ei isän!) kuollessa 15-vuotias ja sen jälkeen asuimme isän kanssa kaksin Kaarikadulla. Minulla oli ystäviä ja naapureita, jotka tiesivät tietysti tilanteeni kotona. Heidän perheensä pitivät minusta todella hyvää huolta! Sen vuoksi käytin sanontaa ”minulla oli paljon sijaiskoteja”, joihin olin aina tervetullut. En missään nimessä ole ollut ”sijoituskodeissa” Oulaisissa, Alatalo tarkentaa.

Suomen Liigassa päävalmentajana hänen uralleen mahtui 478 ottelua eri seuroissa, joita olivat JYP 2002-2007, HPK 2007-2008, Kärpät 2008-10 (hopeaa 2009). Lisäksi Rauman Lukossa urheilujohtajana 2010-11.

Täydelliset tilastot (Suomi + ulkomaat) löytyy googlaamalla, = Elite Prospects Team Staff Matti Alatalo.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin