Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

THL: Suo­mes­sa 644 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – Poh­jois-Poh­jan­maal­la 32 uutta tar­tun­taa, Kai­nuus­sa 23

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) raportoi tiistaina 644 uudesta koronatartunnasta Suomessa. Sairaalahoidossa olevia on tällä hetkellä 101,  joista tehohoidossa on 23. Lisäksi koronakuolemia on tänään raportoitu kahdeksan viikossa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 32 uutta tartuntaa, joista 10 Oulussa. Muut tartunnat jakautuvat seuraavasti:

Kempele +5

Kuusamo +8

Liminka +2

Nivala +5

Pudasjärvi +1

Ylivieska +1

Kainuun sairaanhoitopiirissä on todettu 23 tartuntaa, joista Ristijärvellä 12. Kajaanissa ja Sotkamossa  on molemmissa todettu viisi sekä Paltamossa yksi uusi tartunta.

Lisäksi Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu 14 tartuntaa, joista Rovaniemellä 10 ja Kemijärvellä sekä Pelkosenniemellä molemmissa kaksi.

Viimeisen seitsemän päivän aikana Suomessa on todettu 4 414 uutta koronatartuntaa ja 14 päivän aikana yhteensä 9 624 tartuntaa.

Lue lisää: Kou­lu­lais­ten jouk­ko­ro­ko­tuk­set su­jui­vat toi­veik­kais­sa tun­nel­mis­sa Tal­vi­kan­kaal­la – jo lähes puolet ou­lu­lai­sis­ta 12–15 vuo­tiais­ta on ottanut ko­ro­na­ro­kot­teen

Kem­pe­leen thai­nyrk­kei­ly­ot­te­luun jäl­ji­tet­ty kym­me­niä ko­ro­na­tar­tun­to­ja, salin omis­ta­ja kertoo toi­mi­neen­sa oh­jei­den mukaan – Kem­pe­leen ter­veys­joh­ta­jan mukaan al­tis­tu­mis­ket­ju voi vielä kasvaa