Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Vanha Raahe nou­se­mas­sa luonto- ja kult­tuu­ri­mat­kai­lun ke­hit­tä­mi­sen kär­ki­koh­teek­si: ta­voit­tee­na muun muassa kult­tuu­ri­mat­kai­lun si­säl­tö­jen kas­vat­ta­mi­nen ja ih­mis­ten osal­lis­ta­mi­nen

Raahen kaupunki haluaa kehittää Vanhaa Raahea kestävän luonto- ja kulttuurimatkailun kohteena. Hanketyön kautta tehtävien toimenpiteiden tavoitteena olisi edistää Vanhan Raahen kehittymistä kansainvälisesti kiinnostavaksi matkailukohteeksi. Puukaupunkialueen kehittämisessä ja tuotteistamisessa huomioitaisiin ja osallistettaisiin alueen asukkaat, yrittäjät ja kolmannen sektorin toimijat sekä paikallinen väestö.

Sisältöjen ja palvelujen kehittämisessä kohteina olisivat muun muassa kulttuurimatkailun sisältöjen kasvattaminen sekä uudistavan matkailun toimintaympäristön, verkoston ja yhteistyön kehittäminen. Tavoitteena olisi myös Raahen uuden liikekeskustan ja vanhan kaupunginosan yhteyden ja palvelupolun kehittäminen.

Luonto- ja kulttuurimatkailun kehittäminen Vanhassa Raahessa on suunniteltu osaksi Älykäs ja uudistava matkailu Oulun seudulla -hankekokonaisuutta, jolle Raahen seudun kehitys on hakemassa rahoitusta yhdessä BusinessOulun, Oulun Matkailu Oy:n, Humanpolis Oy:n, Iin Micropolis Oy:n ja Limingan kunnan kanssa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin