Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Vat­juk­sel­le ja Nie­men­maal­le va­li­taan seu­raa­jat Sei­nä­joen Tan­go­mark­ki­noil­la: Pen­na­nen ja Somero eivät pääs­seet se­mi­fi­naa­liin

Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun semifinalistit on valittu.

Laulukilpailuun osallistui tänä vuonna 247 laulajaa, joiden joukosta valittiin yleisön äänestettäväksi yhteensä sata laulajaa. Heistä yleisö sai äänestää semifinaaliin nais- ja mieslaulajat. Äänestyksen perusteella semifinaaliin jatkaa neljä naista ja neljä miestä. Lisäksi saman verran kilpailijoita semifinaaliin valitsi tuomaristo.

Yleisöäänestyksessä oli mukana myös Oulaisten kaupungin johtava lääkäri Harri Pennanen. Naisten puolella ehdolla oli oulaistelaislähtöisen konserttipianisti Jouni Someron tytär Anna-Claudia Somero. He eivät päässeet semifinalistien joukkoon.

Tangokuninkaallisten valinta on poikkeuksellinen, sillä edellisen kerran kuninkaalliset valittiin vuonna 2019. Tangokuninkaana palkittiin haapavetinen Johannes Vatjus ja kuningattarena Pirita Niemenmaa. Koronatilanteen takia tangokuninkaallisia ei ole voitu valita vuosina 2020 ja 2021, jolloin kruununhaltijoina ovat jatkaneet Vatjus ja Niemenmaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.