Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Veh­ka­pe­rän kel­poi­suu­den ja joh­ta­mis­ko­ke­muk­sen ar­vioin­tiin haet­tiin apua Kun­ta­lii­ton la­kiyk­si­köl­tä – "Liit­tyi­si huo­mat­ta­va riski, että rat­kai­sus­ta va­li­te­taan"

Kaleva pyysi maakuntaliitolta sähköpostikirjeenvaihdon, jota Vehkaperän kelpoisuudesta on käyty. Lakiyksikön johtaja päätyi lopulta suosittamaan Vehkaperän ottamista jatkoon.

Kertyykö Oulun kaupunginhallituksen päätoimisesta johtamisesta, aiemmasta kansanedustajuudesta ja europarlamentissa istumisesta sellaista johtamiskokemusta, joka antaa kelpoisuuden maakuntajohtajan virkaan?

Maakunnan keulahahmoksi pyrkivä Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä (kesk.) on vankasti sitä mieltä, että kertyy.

Hänet pudotettiin jo kertaalleen loppusuoralle valittujen hakijoiden joukosta, mutta otettiin yllättäen mukaan sen jälkeen, kun Vehkaperä lähetti liitolle omatoimisesti sivukaupalla täydennystä ja perusteluja kelpoisuudestaan virkaan erityisesti johtamiskokemuksen osalta.

Lue lisää: Yllätyskäänne: Mirja Vehkaperä sittenkin haastatteluun maakuntajohtajaksi – Kaleva hankki täydennyspaperit, näin Vehkaperä perustelee pätevyyttään

Vehkaperän monissa merkittävissä poliittisissa luottamustoimissa kerryttämän johtamiskokemuksen arviointi on osoittautunut kovaksi pähkinäksi maakuntaliitolle.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin