50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Elä­myk­sel­li­nen kult­tuu­ri­viik­ko vie kohti vappua Ou­lai­sis­sa, Väi­nö­län­ran­nas­sa ku­va­taan pu­keu­tu­nei­ta hah­mo­ja, Pitja Simi opastaa puu­ko­ru­jen vuo­len­taa

Oulainen

Oulaisten kulttuuritoimi on koonnut yhteistyössä useiden eri toimijoiden kanssa lasten ja nuorten kulttuuriviikon ohjelman vapun juhlintaan huipentuvalle viikolle.

Ohjelmistossa on erilaisia taide- ja kulttuurimuotoja, joita tuodaan näkyväksi työpajojen, näyttelyiden ja esitysten kautta.

Virtuaalisen ohjelmiston kautta Lasten ja nuorten kulttuuriviikko ulottuu tänä vuonna myös koulunpenkeille ja kotisohville: Oulaisten MLL kannustaa kuvaamaan järjestämällä virtuaalisen valokuvanäyttelyn.

Jokilaaksojen Musiikkiopiston uunituoreet soitinesittelyvideot ovat kaikkien nähtävillä opiston nettisivuilla. Päiväkotilaiset pääsevät nauttimaan Taikuri Timo Tiikkaisen striimatusta esityksestä ja kirjaston järjestämässä tapahtumassa lastenkirjailija Siri Kolu vierailee kouluilla virtuaalisesti.

Uimahallilla on mahdollista pelata omatoimisesti vesiliikunta-aiheista bingoa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita Oulaisten kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin