Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Haa­pa­ve­del­lä hiih­det­tä­vään maa­kun­ta­vies­tiin on luvassa hyvää tal­vi­ke­liä: "Meillä on hyvä ki­sa­ko­neis­to ja kil­pai­lu­pai­kat kun­nos­sa. Lun­ta­kin on tullut riit­tä­väs­ti"

Haapavesi

Pohjois-Pohjanmaan maakuntaviesti päästään hiihtämään ensi lauantaina koronan aiheuttaman välivuoden jälkeen. Kilpailupaikkana toimii Aakonvuoren kilpailukeskus Haapavedellä. Viestitapahtuma käynnistyy lasten Minisompa-viestillä kello 11. Harrastelijoiden ja kuntoilijoiden Rito-Ukko -viesti starttaa kello 11.45 ja kilpasarja kello 13.

Maakuntaviesti hiihdettiin viimeksi vuonna 2020 Haukiputaan Virpiniemessä. Joukkueiden määrä on pysynyt liki entisellään välivuodesta huolimatta. A-sarjassa ja Minisompa-viestissä on muutama joukkue vähemmän. Lisäystä on tapahtunut kuntoilijoiden saralla.

A-sarjaan ilmoittautui yksitoista joukkuetta. Viestivoittoa puolustaa kahdella joukkueella kisaan osallistuva Oulu. Kakkoseksi sijoittunut Kempele puuttuu yllättäen viivalta. Alueen joukkueista Haapavesi oli viimeksi seitsemäs ja Oulainen yhdestoista. Molemmilla joukkueilla on rahkeita parantaa sijoituksiaan.

-Viestiä on jouduttu välillä siirtämään ja viime vuonna se jäi kokonaan hiihtämättä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.