Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hal­lin­to-oi­keus kes­keyt­ti yk­si­lö­lii­kun­ta­ti­lo­jen sul­ku­pää­tök­sen täy­tän­töön­pa­non – tilanne koskee esi­mer­kik­si kun­to­sa­le­ja

Siikajokilaakso

Pohjois-Suomen hallinto-oikeus on välipäätöksellään osittain keskeyttänyt Pohjois Suomen aluehallintoviraston 22. joulukuuta tekemän päätöksen täytäntöönpanon.

Aluehallintovirasto määräsi tuolloin tartuntatautilain nojalla asiakas- ja osallistujatiloja suljettaviksi Pohjois-Pohjanmaan alueella vuoden loppuun saakka, ja se jatkoi sulkupäätöstään tämän viikon keskiviikkona tammikuun puoliväliin saakka.

Nyt hallinto-oikeus keskeytti joulun alla tehdyn päätöksen täytäntöönpanon kuntosaleja ja muita yksilöurheiluun tai -liikuntaan käytettäviä sisäliikuntatiloja koskevilta osin. Välipäätös liittyy kahteen hallinto-oikeudessa vireillä olevaan valitusasiaan.

Hallinto-oikeus teki keskeytyspäätöksen aluehallintoviraston lausunnon hankkimisen jälkeen täysilukuisessa kolmijäsenisessä kokoonpanossaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.