50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

JEDU kou­lut­taa Piip­po­las­sa ra­ken­ta­jia – en­sim­mäi­nen kurssi start­taa pian, toiseen käyn­nis­sä haku

Rakennusalan kiireiden vähenemisen ja Jukkatalon konkurssin vuoksi Siikajokivarren yläjuoksulla ja naapurikunnissa on runsaasti rakennusalan työvoimaa työttömänä tai työttömyysuhan alla. Jokiedu toteuttaa heidän työllistymismahdollisuuksiensa parantamiseksi koulutusta.

Siikalatva
Piippolassa koulutetaan helmi–toukokuussa rakennusalalta työttömäksi jääneitä tai työttömyysuhan alla olevia heidän ammattitaitoaan lisäävän koulutuspaketin annilla.
Piippolassa koulutetaan helmi–toukokuussa rakennusalalta työttömäksi jääneitä tai työttömyysuhan alla olevia heidän ammattitaitoaan lisäävän koulutuspaketin annilla.
Kuva: Sari Kihnula

– TE-keskus lähestyi meitä ja Jokiedua viime syksynä sen jälkeen, kun Jukkatalon konkurssi tuli esille. Jokiedun ja TE-keskuksen kanssa on yhdessä laitettu pystyyn koulutukset, joita pystytään tarjoamaan rakennusalalla työskennelleille. Koulutettavat ovat pitkälle elementtityöntekijöitä. On koitettu miettiä koulutuksiin sisältöä, joka palvelisi heidän ammattitaidon lisäämistä, kertoo JEDUn Piippolan yksikön koulutusjohtaja Marko Parhiala.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin